Kruxi ry.
Etusivu | Maksuinfo | Vakuutus ja tapaturmat | Liittyminen | Junnut | Varustevuokraus ja kerhon boulder | Rekisteri ja viitemaksut | Hallituksen yhteystiedot | Topot | Galleria

Jäsenmaksut ja maksaminen vuonna 2022

Vuoden 2022 aikuisten jäsenmaksulaskun voi tulostaa rekisteri-sivulta 1.1.2022 alkaen, jos jäsentiedot löytyvät rekisterissä (rekisterissä on vain jäsenmaksuvuoden ja edeltävän vuoden jäsenmaksun maksaneiden ja jäsenyyttä anoneiden tietoja).

Jäsenmaksu on aina kalenterivuosikohtainen ja se on 91 euroa vuonna 2022 aikuisjäseniltä. Sen lisäksi kaikkien aikuisjäsenien on maksettava 10 euron liittymismaksu, paitsi jos myös vuoden 2021 jäsenmaksu (tai kannatusjäsenmaksu) on maksettuna ja vuoden 2022 jäsenmaksu maksetaan 31.1.2022 mennessä.

Jäsenmaksu sisältää kansallisen kattojärjestön SKIL:n jäsenmaksun ja kiipeilyvakuutuksen, jonka sisältö kuvataan erikseen toisella sivulla.

Jos on varsinaisena jäsenenä jossakin muussa SKIL:iin kuuluvassa jäsenyhdistyksessä ja haluaa silti hyödyntää Kruxin paikallisedut, niin voi maksaa myös pelkän kannatusmaksun, joka on 27 euroa. Kannatusjäsenyyden lisäksi on maksettava liittymismaksu kuten edellä.

Kruxin oman boulderin kalenterivuosikohtainen käyttömaksu, joka sisältää bouldertilan avaimen, on 60 euroa koko vuodelta, tai 35 puolelta vuodelta (1.1-30.6 tai 1.7-31.12). Bouldermaksun maksaneiden on lisäksi maksettava kerhon jäsenmaksu ja liittymismaksu em. tavalla. Kun maksut on maksettu, niin boulderin avain lähetetään sinulle postissa heti, kun maksu näkyy tilillä. Jos avainta ei kuitenkaan kuulu, niin tiedustele sitä puheenjohtajalta. Kun maksettu avainkausi päättyy, niin avain on palautettava kerhon boulderilla olevaan vihreään postilaatikkoon ehdottomasti seuraavan kuukauden aikana, jollei maksa saman tien uutta avainmaksua. Avainta ei saa pitää itsellään jemmassa mahdollista tulevaa käyttöä varten.

HUOM! Kruxi-alennuksen Kiipeilypalatsilla, Bouldertehtaalla tai Kaarinan K2-keskuksessa saa vain voimassa olevaa Kruxin jäsenmaksua vastaan. Samoin Kruxin boulderilla ei saa käydä, jollei meneillään olevan kauden boulderin avainmaksu ole maksettuna. Boulderin lukon luvaton käyttö/käyttöyritys näkyy valvontatietokoneesta, ja se oikeuttaa korotetun boulderin avainmaksun perimiseen jälkikäteen.

Kerhon jäsenanomuksen voi jättää Liittyminen-välilehdeltä.

Kun sinut on hyväksytty kerhon jäseneksi, voit tarkistaa tietosi ja tulostaa viitemaksulaskun Rekisteri ja viitemaksut-välilehdeltä.

*********

Kerhoon voi liittyä jäseneksi myös alle 16 v ikäinen juniori, joka ei ole mukana kerhon ohjatussa junioritoiminnassa, jos hän omaa muuten riittävät taidot kiipeilyyn ja kiipeilee käytännössä kiipeilytaidot omaavien huoltajiensa valvonnassa. Tällöin hän voi tulostaa viitemaksulomakkeen aikuisten tavoin ja merkitsee maksettavaksi maksuksi jäsenmaksun (ja tarvittaessa myös liittymismaksun, jos edeltävän vuoden maksua ei ole maksettuna, tai maksaa kuluvan vuoden maksun vasta tammikuun jälkeen). Vaikka jäsenmaksuksi ehdotetaan automaattisesti aikuisten jäsenmaksua eli 91 euroa, niin sen sijaan maksakaa tällöin jäsenmaksuna 68 euroa.

Kerhon boulderin avainmaksu on mahdollista maksaa myös, jos on vähintään 13-vuotias ja sitoutuu noudattamaan samoja boulderin käyttösääntöjä kuin aikuiset.

Kerhon junnutoiminnassa mukana olevien maksut selviävät erilliseltä junnut-sivulta.